הלכתי לאורתופד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

04/04/2011 | 22:23 | מאת: שואלת

לאחר הפסקה של חודש מפעילות בחדר כושר בעקבות כאב בברך שנגרם ממאמץ יתר במהלך ריצה בהליכון לאחר שלא רצתי שנים ובפרט לא בהליכון. האורתופד טוען שהברך בסדר. אבך הכאב עדיין ישנו. כדאי לאבחן אצל אורתופד נוסף או שהכאב יעבור? יש לציין שהכאב בהתחלה היה חד וכיום לא, אבל עדיין לא עבר לגמרי, אבל כן דועך לאיטו.

05/04/2011 | 22:10 | מאת: ד"ר צבי גורן

קחי את הזמן, תבצעי תרגילי מתיחות. חיזוק שרירי רגליים בחדר כושר, ורק לאחר תקופה של חיזוק ( נאמר כ 3-4 שבועות ) תחזרי להליכון.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל