כאבים בברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

01/04/2011 | 15:00 | מאת: אלמוג

שלום רב! בכמעט שנה האחרונה התחלתי בפעילות ספורטיבית ודיאטה שבהמלכם הורדתי 20 ק"ג. בזמן האחרון התחלתי לסבול מכאבים נוראיים בברך ימין, הלכתי לאורטופד ועשיתי מיפוי עצמות והיום קיבלתי את התשובה: "קליטת יתר מינימלית בטיביאל טוברוסיטי מימין יתכן משני לbone brouse או enthsopathy". חזרתי היום שוב אל האורטופד והוא אמר שאני אנוח חודש והכל יסתדר לבד. יש לי מס' שאלות בנושא: 1.האם חודש יעזור? האם זה עלול לחזור? האם זה נחשב כרוני? 2. האם אפשר לעזור לברך להשתקם?- קרח?\חבישה?\עיסוי?\משחה?\ ויטמינים?\אחר? 2. איך אני מונע פציעה כזאת בעתיד? 3. איך אני אדע לבצע בעתיד ספורט וגם לשמור על עצמי?

05/04/2011 | 21:49 | מאת: ד"ר צבי גורן

ראשית לא מדובר בפציעה, מדובר פשוט בדלקת במאחז גיד ה 4 ראשי לשוק. טיפול: פיזיותרפיה, חובק פיקה ( זו כזו רצועה), משחה וכדורים נוגדי דלקת, הרבה תרגילי מתיחות.

06/04/2011 | 12:41 | מאת: אלמוג

הרופא שהייתי אצלו לא המליץ על דבר מלבד מנוחה. שאלתי אותו אם קיימים דברים נוספים כמו רצועות והוא אמר שלא. האם כדאי לי לשמוע רופא נוסף? ,usv

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל