בורסיטיס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/03/2011 | 21:43 | מאת: נועה

בת 28 רווקה , סובלת מבורסיטיס בירך ימין כבר 5 חודשים, מטופלת בחודש האחרון ע"י אולטרסאונד ותרגילים האם הדלקת יכולה להתפשט, כי לעיתים אני חשה גם כאבים בלחי ימין של הישבן מה הטיפול המומלץ לסוג דלקת כזאת? האם התרגילים יכולים להחריף את הדלקת? האם זוהי סוג דלקת שנרפאת לחלוטין או שזה משהו שיכול לחזור? תודה מראש

18/03/2011 | 10:42 | מאת: ד"ר צבי גורן

בורסיטיס בירך היא מסוג הדלקות שבמידה ולא עוזר לך טיפול שמרני, כדאי לנסות הזרקה חד פעמית של קורטיזון לאזור. זה מאד עוזר ויכול להעלים את הדלקת.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל