בעיית כתף- התייעצות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/07/2007 | 07:43 | מאת: טל

שלום, אני חודש לאחר ניתוח כתף בו בוצע acromioplasty אני בתהליף פיזיוטרפיה, יש לי הקרנת כאב חזקה מאוד לאזור המרפק, וכאשר אני לוחץ על עצם הזרוע יש לי זרמים דומים להרגשת חשמל {לא נעימים} התנועה לאחר הניתוח הלכה והגברה אולם עכשיו , כאשר התחלתי לשלב משקלים {כחלק מהפיזיוטרפיה} יש תחושה של נסיגה בהתאוששות. האם התהליך נורמלי, האם הכאב ביד {זרוע, עצם,מרפק, שריר דו ראשי} הגיוניים? תודה

26/07/2007 | 23:04 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום טל. חודש לאחר ניתוח, כל מה שאתה מתאר נראה נורמלי ( עדיין ). לכן, תיצמד להוראות המנתח לגבי השיקום, ותמשיך צעד אחר צעד בסבלנות.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל