רעד ביד ימין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/04/2007 | 18:17 | מאת: אדה

בזמן האחרון אני מרגישה שיד ימין שלי רועדת וקצת כואבת יש לציין שאני עובדת בגן ילדים ואני מרימה ילדים גדולים וגם תינוקות ששוקלים לא מעט. מה הסיבה לכך ואיפה אני צריכה להבדק?

03/04/2007 | 20:46 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אדה. ראשית לא ציינת בת כמה את? שנית לא אמרת האם את סובלת ממחלות אחרות או לדוגמא האם את נוטלת תרופות כרוניות. בכל מקרה אני מציע להיבדק בשלב ראשון ע"י נוירולוג, אשר יכוון אותך האם מדובר בתופעה נוירולוגית? תופעת גיל? תרופות? או אחר? אז חג שמח בינתיים.

04/04/2007 | 20:10 | מאת: אדה

מצטערת שלאציינתי פרטים אני בת 32 בריאה לא סובלת משום מחלות ולא נוטלת שום תרופות אז למי ללכת קודם לרופא משפחה שלי והוא יפנה אותי לנוירולוג או ישר לרופא נויורולוג?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל