מה מזיק ומה תורם ואיך אני מבולבלת

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/06/2007 | 19:48 | מאת: הלואי קסם

האם הגיוני שדלקת בפרקים נוצרה בעיקבות מישקל כובד על הידיים? האם דלקת פרקים יכולה להיבצר גם בעיקבות מתיחות או שלהפך מתיחות זה דבר שיכול ליתרום ו או לימנוע בעיות כגון אלו או אחרות? למשל אם יש כאבי בירכיים (יכל להיות שחיקה אני לא יודעת?) בעיקבות עומס של עמוד השידרה (עקמת קטנה) האם מתיחות או חיזוק שרירי הבירכיים יכולות להזיק וליגרום לשחיקה או להפך לתרום למניעת בעיות ? אני פשוט קצת מבולבלת אני לא יודעת מה מותר לי ומה אסור לי אני נורא רוצה להיתעמל אבל פוחדת, ניראה שגרמתי לעצמי טראומה, ניהיה לי דלקת פרקים ביד ימין בעיקבות עמידות ידיים שביצאתי לבד בבית השמח אם תעשה לי סדר בדברים אני בהחלט לא רוצה ליגרום לעצמי נזק נוסף תודה

24/06/2007 | 20:06 | מאת: הלואי קסם

האם בריכה ו או ים המלח יכולה לתרום לדלקת פרקים ו או לרפא בכך שהיא מזרימה את הדם ונותנת הרגשה של קלילות בגוף או שזה משהוא שלא כדאי ליבנות עליו כדי לא להיתאכזב? בחיי שאני מיתקפלת מיכאבים! תודה

27/06/2007 | 00:54 | מאת: הלואי קסם

דוקה כשאני צריכה קצת הכונה אתה לא עונה לי זה ממש פוגע

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל