נפילה ומתיחת רצועת הברך השמאלית

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/03/2007 | 21:22 | מאת: מירב

לפני חודש עברתי נפילה ומתיחת רצועת הברך השמאלית. הרופאים לא ראו דבר בצילום ואמרו לי לתת תזמן לעשות את שלו. אולם, הכאב אומנם פחת אך עדיין הנני מתקשה ליישר את הרגל ואיזור הברך כבד, לא גמיש ויש זו תחושה כאילו מונח שם "כדור" שמגביל את התחושה/תנועה. מה מומלץ עוד לעשות? האם זהו מצב שיהיה כרוני לתמיד של אי יציבות הברך ?

26/03/2007 | 00:00 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום מירב. קצת קשה להבין מדבריך, האם נמצא נזק כלשהוא אובייקטיבי, או שהפגיעה סוכמה כמתיחה. בכל מקרה, במידה ומדובר רק במתיחה, יש מקום לבצע תרגילי מתיחות עדינות, לאחר תקופת החלמה של כ 10 ימים ניתן לעבור לתרגילי חיזוק, ורק שאת מרגישה שאת חוזרת לעצמך, ישתפר גם הביטחון. בתקופה הקרובה, ניתן גם להשתמש בברכייה אלסטית, זה עוזר. אם לא נקרע שום דבר, אין מקום לחשוש מאי יצבות של הברך. בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל