כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

29/03/2007 | 09:37 | מאת: חנוך

שלום. עברתי תאונת דרכים ומאז יש לי כאבים בזמן תנועה של הראש לצדדים ועוד תופעות מוזרות כמו הרדמות כפות ידים (סיכות והידים נהיים כבדים) , לפעמים גם חצי פנים נרדמות לי . אודה לך באם תוכל לפרט מהן התופעות שגורמות תאונת דרכים לצוואר והאם הכאבים עוברים בעתיד .

30/03/2007 | 09:42 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום חנוך. כאבים בצוואר לאחר תאונת דרכים זאת הרצאה שלמה. כל מה שאני יכול לומר בשלב הזה הוא כי: א. דר' זמן הוא המרפא הכי טוב. ב. כושר גופני ובעיקר אירובי יכולים מאד לעזור. ג. רפואה משלימה. ד. משחת / ג'ל פרסקינדול יכולה להיות מועילה מאד. ה. חג שמח

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל