עברתי כעת על מספר תעודות ממכון לואיס ולא ראיתי איזכור של המילה מדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

18/12/2023 | 01:23 | מאת: יאיר

עברת בהצלחה את המבחן והוסמכת לבניית תותבות אני חוקר את העניין ומגלה שכל אחד עושה בשלו ולכן חשוב לי לברר איתך את העניין האם יש לך אישור ממכון לואיס או ממשרד הבריאות עבור מדרסים? לא תעודה לתותבות? במידה ויש אני מעונין להגיע אליך

היות ואתה משאיר פרטים פרטיים ושקריים מחשש שתקבל תביעה משפטית אינני רואה צורך להתייחס לתגובות שלך ואם היית קורה בין השורות שאתה כותב אחת המילים כוללת את המילה מדרסים. לגבי שאלתך כבר אני בהתכתבויות קודמת . המספר שהשארת פיקטיבי המייל שהשארת פיקטיבי. שתהייה ישר ואמין אתה מוזמן לקבל את כל המידע אבל מציע לך קודם ללמוד שוב את החומר ,ותקרא שוב את מה שאתה בעצמך כתבת תעבור מילה מילה ותיווכח שלא מדובר רק בתותבות. הבנת הנקרא חשובה מאוד ידע הוא כוח ומאידך גיסה האשמת אותי בהטעיה ולכן תביעת לשון הרע היא בהחלט על הפרק. לגבי שאלת האם אני עברתי את הלימודים וההסמכה של מכון לואיס התשובה היא ברור!! אני מחכה לעימות מולך אשר ישנה את דעתך 180 מעלות. בנוסף אני גם מברך שאתה נובר וחקר אבל תלמד קודם כל מי הוציא את תרום הבג"ץ הראשון בארץ ותבין שזה אני. הרי ברור שברגע שאתה מזדהה לא אמרתי +משאיר טלפון לא פעיל+מייל לא פעיל זה נראה קצת מגמתי . אבל נספוג הכל כי הצדק עימי מאחלים לך בריאות והצלחה במחקר שלך

18/12/2023 | 08:13 | מאת: יאיר

ההיפך הוא הנכןן לאחר שעשיתי מדרסים במספר מקומות ונכבתי וכל אחד סיפר עשיתי לרונאלדו ועשיתי לשחקנים מכבי אני רוצה לדעת שאני לא מגיע לעוד מקום שמספר סיפורים אלא מקום שאתה טוען שיש תעודה ובתעודה רשום שהוסמכת למדרסים ?

מוזמן להתקשר ולא מחסום ואשמח לענות לך -תבדוק טוב ותשכיל. מכון לואיס בעודו מוסר מוצר למטופל הוא לא רק שמאשר אלא מכריח בחתימה שניה אשר מהווה ביקורת על איכות המוצר אשר נבדקת על ידי אורתופד שיקומי . אני רואה אתה ההתנהלות שלך מגמתית בגלל זה אני גם לא חוסם אותך אלא עונה לך. יש לציין שאתה מתנהל אנונימי . מוזמן להתקשר מלא חסום ולהשאיר מייל אמיתי ולא סתם כמו שרשמת -בהצלחה לך. לגבי רוצנך כמו שאמרת שאם יש לי תעודה וכאמור אמרתי שיש לי אינני רוצה לטפל בך כל עוד לא תפעל בגילוי אמיתי

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל