ניר אבו אתה מטעה אנשים אני מצרף פה את המלל אשר מופיע באתר הממשלתי

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

18/12/2023 | 01:09 | מאת: יאיר

אין שום איזכור למדרסים כמו כן משרד הבריאות שב ומדגיש שהוא לא נותן אישור למדרסים לא במיישרין ולא בעקיפין מטרות מכון לואיס שיפור וייעול השרות הניתן בשיקום קטועים ונכי גפיים בישראל חינוך והדרכה לעוסקים במקצועת השיקום וביצור מיכשור אורטופדי לנכי גפיים עידוד ותמיכה במחקרים עיוניים ומעשיים בתחום הפרוסטטיקה והאורטוטיקה באמצעות המחלקה לרצף השיקום - מספק פרוטזות, אורטוזות ונעליים מותאמות לציבור המשתקמים. לצורך זה, אין שום איזכור למדרסים

18/12/2023 | 01:17 | מאת: יאיר

אולי תחכים אותי?מה פיספסתי

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל