אני מקווה שאנשים פה לא מטעים בכוונה אחרת זה חמור מאוד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

16/12/2023 | 21:19 | מאת: יאיר

ביררתי מול משרד הבריאות. והם אומרים שאין שום תעודה אשר מאשרת לימודי מדרסים וכל אחד יכול לפתוח "חנות" מדרסים ומנהל הפורום לכאורה אומר שללכת לעשות מדרסים רק במקום שיש תעודה שתדעו שאין תעודה של משרד הבריאות עבור מדרסים

תחום האורתוטיקה /פרותוטיקה / הנעלה רפואית הוא בניהול מכון לואיס אגף השיקום משרד הבריאות ועל פיו גם עובד משרד הביטחון . תעודת ההנעלה רפואית של מכון לואיס כוללת יצור מדרסים . להשכלתו של יאיר שמטעה אנשים

17/12/2023 | 09:49 | מאת: יאיר

משרד הבריאות אמר לי מפורש שהם לא נותנים אישור או תעודה עבור מדרסים אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אתה מטעה אנשים

18/12/2023 | 01:00 | מאת: יאיר

אם אין אישור של משרד הבריאות זה אומר שאין על זה פיקוח של משרד הבריאות ואני לא הייתי רוכש דבר ממקום שאין תעודה של משרד הבריאות כמו כן אין פיקוח של משרד הבריאות...

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל