האם משרד הבריאות מאשר בתעודה גם מדרסים?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/11/2023 | 02:17 | מאת: שי

הלכתי למקום וראיתי שיש תעודה של הנעלה רפואית ולא מדרסים האם זה הטעייה?

לום שמי ניר הבעלים של ספורטופד מרכזים אורתופדים מעבדות הליכה ביומכניקה מדרסים והנעלה רפואית ומנהל פורום מדרסים באתר דוקטורס. לשאלתך לגבי התעודה של משרד הבריאות אכן התעודה היא תעודה של הנעלה רפואית כוללת מדרסים רק יש לראות שזה תעודה של מכון לואיס אגף השיקום של משרד הבריאות ומשרד הביטחון. מוזמן למכונינו www.sportoped.com

25/11/2023 | 20:27 | מאת: שי

סליחה לא הבנתי את התשובה האם בתעודה מופיע אישור על לימודים של מדרסים כתוב שם את המילה מדרסים? או רק הנעלה רפואית?

27/11/2023 | 21:29 | מאת: שי

שלום לא קיבלתי תשובה אשמח לקבל תשובה

לום שמי ניר הבעלים של ספורטופד מרכזים אורתופדים מעבדות הליכה ביומכניקה מדרסים והנעלה רפואית ומנהל פורום מדרסים באתר דוקטורס. לשאלתך לגבי התעודה של משרד הבריאות אכן התעודה היא תעודה של הנעלה רפואית כוללת מדרסים רק יש לראות שזה תעודה של מכון לואיס אגף השיקום של משרד הבריאות ומשרד הביטחון. מוזמן למכונינו www.sportoped.com

02/12/2023 | 17:35 | מאת: שי

רשום את המילה מדרסים בתעודה?

03/12/2023 | 14:08 | מאת: שי

כנראה שיש הטעיה ומשרד הבריאות לא מאשר בתעודה מדרסים

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל