כף רגל סכרתית -מדרס מתאים?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/11/2023 | 09:11 | מאת: חזי

שלום לאמא שלי יש סכרת והיא הופנתה על ידי רופא כף רגל לעשות מדרסים . הרופא כתב שהיא צריכה מדרס ביומכני , אך כשאנו מגיעים לטכנאי מדרסים כדי לעשות מדרס ,הוא טוען שלחולה סכרת לא עושים מדרס ביומכני אלא מדרס יותר רך. רק טכנאי אחד אומר שהוא מוכן לעשות והוא יודע לעשות מדרס ביומכני לחולה סכרת . אשמח לדעת מה לעשות? האם עושים מדרס ביומכני לחולה סכרת? מצד אחד לפני שנתיים עשתה מדרס בהתאמה אישית כלומר מדרס המותאם לרגל סכרתית אך היא המשיכה להתלונן על כאבים בכף הרגל, והטכנאי אמר שבגילה 77 אי אפשר לפתור את כל הכאבים בכף הרגל.

מדרסים לכף רגל סכרתית דבר רגיש מאוד. מדרסים לסכרתיים נעשיים לאחר בדיקה של מעבדת הליכה ואבחון של אורתוטיסט מוסמך של מכון לואיס אגף השיקום של משרד הבריאות ומשרד הביטחון. החום הזה פרוץ . לגבי סוג המדרסים הוא משתנה בהתאם לדוח מעבדת הליכה המראה כח של מבנה כף הרגל. לתאום יעוץ 0509705544 ספורטופד מרכזים אורתופדים מעבדות ביומכניקה מדרסים ונעליים רפואיות באישור מכון לואיס אגף השיקום של משרד הבריאות ומשרד הביטחון

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל