שינויים בכף רגל -אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/09/2023 | 06:52 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מכאבים בכף רגל 3 חודשים בזמן הליכה ועקב כך אני צולעת השבוע עשיתי בדיקת אולטרסאונד ואלה ממצאים: הגידים extensor tendon flexor digitorum longus בעובי ומרקם תקינים אין עדות לתהליכים דלקתיים או לקרעים לא הודגם נוזל סביב גידים במבנה גרמי-שינויים ניוונים עם אוסטאופתיה קטנים בעצמות-מה משמעות משפט זה?מה ניתן לעשות במצב זה? אשמח לקבל תשובה תודה ענת

הבעיה היא שחיקות כנראה מהתבגרות לא ציינת את גילך.הייתי מבצע מעבדת הליכה Tsmi על-מנת לאבחן את הבעיה. Www.sportpoed.com

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל