נוירומה על שם מורטון במרווח השני

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

06/05/2023 | 19:13 | מאת: דני

כאבים בכף הרגל בעת הליכה ממושכת באיזור האצבעות בכך רגל MRI נוירומה קטנה במרווח השני של כף הרגל, הנוירומה נמדדה בגודל כ-7 מ"מ נראתה בסדרה 14 חתך 17 ובסדרה 15 חתך 16. ביתר וכף רגל ללא נוירומה על שם מורטון. הגידים המיישרים הרופאים תקינים. קומפלקס עצמות הססמואידים תקין. שינויים אוסטאוארטריטיים קלים בקוניפורם המדיאלי עם ציסטות סובכונדרליות ובצקת מח עצם במפרק נביקולר- קוניפורם פרט לכך עצמות מפרקי כף הרגל הקדמית ללא ממצא חריג. נוירומה על שם מורטון במרווח השני. שינויים אוסטאוארטריטיים קלים כמתואר. מוצע לעשות זריקה או ניתוח האם זריקה יכולה לעזור והאם זה לא יכול לחזור שוב? האם מדרס יכול לעזור?סוג?

צריך כשלב ראשוני לדעת מה התנהלות הנוירומה בזמן ההליכה לכן יש לבצע מעבדת הליכה TSMI ובעקבותיה לעשות מדרס ולקוות לטוב

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל