בהן מתחככת בחלק העליון של הנעל?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/06/2022 | 16:50 | מאת: עמוס

שלום, הבהונות שלי מתחככות בחלק העליון של הנעל בזמן הליכה. וכמה שעות לאחר שאני מסיים הליכות אני מתחיל להרגיש קצת כאבים בבהנות בעקבות החיכוך. לכן עברתי לנעליים עם קופסת אצבעות יותר גבוהה ויש הקלה. אך שאלתי: האם יכול להיות שיש משהו שגוי באופן ההליכה שלי שגורם לכך? זה בר תיקון? האם ישנו פתרון אחר מלבד לנעול נעליים בעלי קופסת אצבעות גבוהה? תודה.

לפי מה שאתה מתאר ישנה בעיה ביומכנית בהליכה. מוזמן לבדיקת מעבדת הליכה אצלנו ואז נוכל להמליץ על המשך התנהלות. WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל