מדרסים ללא עזרה כלל נעליים מ הבריאות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

12/04/2022 | 20:02 | מאת: אייל

שלום !! לוקה בפלטפוס עם קריסה פנימית מזה שנים מלווים בכאבים אציין שניסיתי ממש אבל ממש הכל המון מכונים שבונים מדרסים אך ללא הטבה אציין שיש לי גם כאבי גב ובעיות אוטפדיות . רקע נפשי מטופל בתרופות מז כ 5 שנים מוכר במכון לואיס ומקבל מהם נעליים כל שנתיים נכון שזה לא פותר הבעיה וגם התחיל לכאוב לי שוב הקשתות ברגליים רציתי לשמוע מה יש לך להציע לי תודה רבה ליה טוב

לפני מדרס ולפני נעליים צריך אבחנה מיוחדת אשר בודקת את ההתנהגות הביומכנית של הגוף . לכן ממליץ להגיע למכונינו לבצע בדיקה ביומכניקה והכוונתה. 0722111560 WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל