מדרסים שגורמים לי כאבים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/01/2022 | 09:00 | מאת: מירה

שלום בת 62 עשיתי מדרסים בהמלצתפדיאטור אצל חברה ידוע אך המדרסים מסיבים לי כאבים נוראים בהליכה בלי מדרסים אין לי בכללכאבים. שנה אני הולכת ומתלוננת בפני בעלי החנות הם עושים כל מיני תיקונים אך לשווא מדוע זה לדעתך? תודה

שלום לך! זה שעשית מדרסים בחברה ידוע אינה מבטיחה שהכאבים יעלמו. ראשית צריך לראות עם יש לחברה אנשי מקצוע מאושרים על -ידי מכון לואיס הנעלה רפואית של משרד הבריאות או אורתוטיסט מוסמך. גם אם המקום עובד עם קופת חולים אין זה אומר שהאיש שטיפל בך הוסמך.. מדרס טוב דורש מעבדת הליכה נכונה -מוזמנת אלינו ולאחר מכן הבנת הבעיה התאמת מדרס וגם לנעל יש פונקציה חשובה

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל