נפיחות בקרסול ובדיקת MRI

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/12/2021 | 15:26 | מאת: תמי

שלום דוקטור יש לי נפיחות וכאבים בקרסול .עשיתי MRI והפיענוח הוא שבסמוך לקצה הפיבולה הודגם פרגמנט גרמי מוקף על ידי נוזל ללא בצקת מוח עצם בגודל של 8 מילימטר .הפרגמנט מתבלט לגאטר הקדמי הלטרלי ויכול לגרום ל IMPINGEMENT ובנוסף יש בצקת בשומן התת עורי בסמוך למלאולוס המדיאלי האם הממצאים ב MRI יכולים לגרום לנפיחות בקרסול וכאבים חזקים וקושי בהליכה ? תודה רבה

אני אורתוטיסט (טכנאי אורתופדיה) שאלה מסוג זה יש צורך להפנות לאורתופד

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל