נעל ניו באלנס...........

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/11/2021 | 10:00 | מאת: שחר

הי אני בחורה שסובלת מSPINA BIFIDA ' פס קאווס -דו צדדי אני עם נעלי ניו באלנס רוחבD אני חייבת לשים מדרסים אורטופדיים לפי מידה. אני מחפשת נעל ספורט חדשה ואני רוצה לדעת: מה ההבדל בין רוחב W ל D ? ומה היא ההמלצה שלך לנעל..? 🙏

מSPINA BIFIDA היינה בעיה המצריכה התאמת נעל בבניה אישית כך שנעל מוכנה ממש איננה הדבר הנכון . בדרך כלל הרגל במצב של פס קאבוס ולכן ההמלצה על מדרסים רב שכבתיים ומחומרים סכרתיים . אני ממליץ לך להכנס לאתר WWW.SPORTOPED.COM ותאם איתנו פגישה 0722111560 אני מאוד ממליץ לעשות מעבדת הליכה.והתאמת מדרסים ונעליים

09/12/2021 | 17:01 | מאת: שחר

היו לי נעליים אורטופדיות וזה גרם לי לבעיות ולפצעים. זו גם נעל שלא נושמת. תודה בכל אופן

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל