פתיחה לאחר שבר בזרת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/11/2021 | 22:02 | מאת: ישי

שלום בשנתיים האחרונות שברתי את הזרת פעמיים עם תזוזה. ופעמיים החזירו לי אותה למקום וביצעו ״שחזור״ השבר האחרון בזרת היה לפני שנה ומאז כל הכאב מאחוריי,הצילומי רנטגן יצאו תקינים ושיש איחוי, ואין לי שום בעיה תפקודית או כל דבר שמונע ממני לתקפד היום בצורה רגילה מה שמטריד אותי זה שאני עומד או יושב בחודשיים האחרונים התחילה להיות פתיחה בין הזרת לאצבע שלידה, כאילו אפשר לשים עוד אצבע ברווח שקיים בין שני האצבעות זה מלחיץ אותי כי לא היה את הפתיחה הזאת עד עכשיו. היה רווח מינימלי בין שני האצבעות ועכשיו ממש רואים שהזרת יותר עקומה, והיא נראית עכשיו לא קשורה לשאר האצבעות האם זה משהו שאני אמור להיות מוטרד ממנו? תודה רבה !

צר לי אך אינני יכול לעזור יש צורך באבחון מדוייק של אורתופד כף רגל

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל