כאבי גב תחתון עם נימול וחום ודקירות ברגל ימין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

04/10/2021 | 19:39 | מאת: מתן

היי עברתי תאונה לפניי כחצי שנה מאז אני סובל מהבעיה של הנימול 24 שעות גם במנוחה בסיטי יצא בלט דיסק על חוליות l4 l5 s1 עם לחץ על השק עברתי אצל מספר רופאים ללא מענה לפיתרון. מרפאת כאב אמרו לי לעשות אפידורל בשיקוף אבל זה לא יכול לפתור את הבעיה שיכולה לחזור לאחר מס חודשים או שבועות העם אליי להמשיך לחיות עם הכאב הזה או שאפשר לשפר את המצב?

נימול אכן נוצר מלחץ על עצב ובהחלט סביר שיש קשר לפגיעה והנימול. ממליץ לך להגיע למכונינו לבדיקת מעבדת הליכה ולהמשך טיפול מעקבי 072-2111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל