כאב ברגל, מאחור

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/05/2007 | 13:46 | מאת: מלי

ד"ר שלום רב , אני סובלת מכאבים בחלק האחורי של רגל ימין החל מאזור הקרסול עד לאזור הברך מאחור ואף לעיתים יותר למעלה . כואב בעיקר במצב הליכה ממושכת ומגיע עד למצב שבו אני לא מסוגלת לדרוך על הרגל ונאלצת לגרור אותה . כמו כן אין באפשרותי לקפל את הרגל הנ"ל. אשמח לחוות דעתך המקצועית בדבר איבחון/סיבה ודרך פיתרון לבעיה . שוב ,המון תודה וממתינה בקוצר רוח לתשובתך .

07/05/2007 | 23:31 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום מלי. בבקשה מכם, אנא ציינו יותר פרטים על עצמכם, וכך ניתן יהיה להתייחס ביתר קלות אל הבעייה. ( גיל, משקל, ניתוחים קודמים, מחלות וכו" ). לפי מה שאת מתארת זה נראה כמו כאב מוקרן מגב תחתון. לכן עלייך לפנות לאורטופד, להיבדק, לבצע צילומי ע"ש מותני ע"מ לחפש רמזים ששם הבעייה. לאחר מכן, תרופות נוגדות דלקת וכאב, ואולי טיפולי פיזיותרפיה. במידה והמשך הכאב לא יחלוף, יהיה מקום לבצע בדיקת CT ע"ש מותני. בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל