שאלה לגבי שבר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/06/2021 | 11:52 | מאת: ע

שלום, עזרתך. הרופא של אימי , אורתופד יצ לחופש. הוא רשם לה מרשם לאחר גבס במסרקי כף רגל. walkinig brace עכשיו יש גבוה יש נמוך יש מתנפח ויש לא. יש עלויות שונות חברות שונות... לא ציין מעבר למה שכתבתי כלום. האם יש משהו שחשוב לשים לב? ראיתי סרטון: באחד הכריות יוצאות ואז עוטפים את הרגל ומכניסים ומרכיבים. וסרטון אחר שזה נראה מקובע מה שעוש את זה יותר נוח. האם באמת יש כאלו ויש כאלו? תודה

אכן יש מספר חברות ומספר סוגי ודגמי מגפי הליכה חליפים . ההבדלים בעלות קימיים גם בעקבות עמידות הפלסטיק מבנה הרוקר .

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל