כתם שחור בציפורן בבוהן בכף הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/10/2019 | 00:37 | מאת: נטע

שלום לכולם. לפני מספר חודשים עברתי תהליך של פדיקור ג'ל לא רפואי אצל קוסמטיקאית. ככל שעבר הזמן והציפורניים התארכו מתחת לג'ל, התגלה שבציפורן הטבעית באחת הבהונות יש כתם שחור. חשוב לי לציין שלא כואב לי בכלל ואני לא מרגישה שום אי נוחות, כמו כן בשאר הציפורניים לא קיימים כתמים כאלו. רציתי לדעת מה זה יכול להיות? האם מדובר בפטריה אפילו שלא כואב לי? במידה וכן, האם יש צורך בטיפול מיוחד? ואם לא, מה עוד זה יכול להיות? מצ"ב תמונה. תודה רבה.

שלום רב לפי מה שמשתע יתכן וזה שטף דם מתחת לציפורן יתכן והנעליים קטנות,אבל במקרה שכזה חיביים לראות בעין מקצועית ולא התכתבות -ממליץ לפנות לרופא משפחה.-

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל