נפיחות וכאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/05/2019 | 13:43 | מאת: דבורה

במהלך טיול אתגרי בטבע נפגעה כף רגלי הימנית מסלע. למרות זאת הצלחתי להמשיך ללכת אבל בערב ראיתי שהאיזור נפוח מאוד עם שטפי דם וכואב. עטפתי את הרגל במגבת מים קרים ונחתי. היום, יומיים אחרי, עדיין המקום נפוח מאוד, עם שטפי דם באיזור שתי אצבעות, וקשה לדרוך עליה (למרות שאני מצליחה ללכת באיטיות). מה לעשות?

כאב ונפיחות ושטף דם לא עוברים ביום יומיים,מתואר נזק טראומה וחייב מנוחה ואי מאמץ. WWW/SPORTOPED.COM 03-6565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל