שלום לך, ותודה על שיתופי בבעיה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

01/02/2019 | 09:02 | מאת: דליה

יש לי נוזל בגיד וחשש 0.3 קרע בסיב לפי אולטרסאונד , אני לא מבינה בזה, לפעמים יש כאבי תופת בתזוזה של הכתף לדעתי בזרוע, האם אפשר למרוח משחה שהבאתי מתאילנד ולשים כרים חמה על זה, שמעתי שפיזיותרפיה עוזר רגעי ושוב חוזר, האם משחה ועליה כרית חמה ומנוחה יכולה לרפאה את הבעיה? וביכלל יש סיכוי שהגוף יודע לרפא בלי שום טיפול, תודה על עזרתך

שלום רב! ממה שהבנתי הבעיה היא בכתף ולכן חושב שאת השאלה צריך להפנות למומחה כתף או לפיזיותרפיסט . 03-6565290 0722111560 WWW.SPORTOPED.COM אשמח לייעץ לגבי פיזיותפיסטים לפי איזור

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל