Tarsal coalition ברגל ימין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

01/12/2018 | 20:16 | מאת: גלעד

שלום, אני בן 20, עוד לא התגייסתי,עם טארסל קואלישן ברגל ימין, ואני עובר ניתוח לכריתה של הקואליציה, ורציתי לדעת מה הסיכויים של הצלחה בניתוח בגיל כזה, הייתי אצל כמה רופאים חלק אמרו שרוב הסיכויים שלא יצליח וחלק אמרו ההפך הגמור, ואני מאוד רוצה להגיע לקרבי (חי״ר),אם אפשר תשובה בהקדם, תודה.

לגבי תשובה חד משמעית אין אפשרות לענות. כמו בכל ניתוח ההצלחה היא 50/50 אני בטוח שמה שלא תעשה בשירות הצבאי אתה תתרום ממיטבך - גיוס נעים

04/12/2018 | 18:59 | מאת: גלעד

האם יצא לך לראות מישהו בגילי או מבוגר יותר שהצליח לו הניתוח הזה?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל