בעיה בהליכה במדרגות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/10/2018 | 18:09 | מאת: אא

שלום רב! אני בת 29 מילדות סובלת מבעיה מוזרה מתקשה לרדת ולעלות במדרגות. כמובן שכולם בכל בי"ס שהייתי ואפילו במשפחה לעגו לי על זה. בנוסף אני מתקשה גם לשבת על מדרגות או כיסאות נמוכים. אני כבר כמה שנים מתאמנת בזה ולפעמים מצליחה לעלות ולרדת במדרגות רגיל ולפעמים לא (אפילו שאני מתארת לעצמי שמאמינים עליי באקדח). לפעמים באותם המדרגות אני פעם מצליחה פעם לא. וזה כמובן מאוד מתסכל אותי. נראה לי שיש לי איזושהי בעיה בשוקיים ובכפות הרגליים שגורמת לזה. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה והאם יש פתרון?.

אינני יכול לענות ללא בדיקת הליכה נבדוק השפעה על הגב והרגליים ומה מקשה -מומלץ להוסיף מדרסי SFX. לתיאום ספורטופד 0509705544 או 03-6565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל