ערכתי בדיקת רנטגן לברכיים והתוצאה - טישטוש שומן בבורסה סופראפטלרית.

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/05/2018 | 20:09 | מאת: רעיה

יתכן בגלל מיעוט נוזלים בברך. אני בן 18 ומתאמן בריצה. לאחרונה סובל מכאבים אחרי מאמץ. מה אומרת התוצאה? מה ניתן לעשות ? אפשר להתאמן?

שלום רב , אינך מציין היכן בדיוק הכאב ואכן נוזל בברך נובע ממאמץ יתר או מנח לא תקין של כף הרגל. אם יש נוזל ממליץ לפנות למומחה ברך שסביר להניח יתן מגן ברך וגם יפנה למדרסים. מוזמן להגיע אלינו לאיבחון 0722111560 03-6565290 0509705544 WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל