קליקים בכל צעד בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/02/2018 | 14:09 | מאת: ליטי

שלום, מזה חודש וחצי סבלתי מכאבים בכף הרגל , באזור באצבע הגדולה הכרית והקשת, עכשיו לוקחת אטופן, רק משהו חוץ מהכאב מטריד אותי , כאשר הולכת כל צעד שעושה יש קליק כזה מהאזור שציינתי לדעתי במפרק של האצבע הגדולה , ממש בכל צעד אני שומעת קליק, זה לא היה לפני ,אשמח לדעת מזה אומר?????

שלום המקרה שאת מתארת נשמע כמו מפרק ראשון מתקבע הלואקס ריגידוס או יתכן כאבי ססמואיד. מוזמנת לבדיקת יעוץ אצלנו במכון 0509705544 0722111560 036565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל