הטייה של כפות הרגליים+כאבים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/12/2017 | 10:31 | מאת: גלי

שלום. שמתי לב שכפות הרגליים שלי מוטות כלפי חוץ לדוגמא קניתי נעליים חדשות ואני ממש מרגישה שכף הרגל מוטת כלפי חוץ וזה לא נעים וגם מורגש כי כף הרגל לא נוגעת בריצפה באמצע כיוון שהיא מוטית כלפי חוץ . לאן אני צריכה לפנות כדי לטפל בזה? חשוב לציין אני בת 31 ויש לי שנים כאבים בגידי אכילס דו"צ יום יום בקימה ו/ או אחרי מנוחה ממושכת. תודה.

מזומנת למכון שלנו לבדיקת מעבדת הליכה ונוכל להעניק טיפול נכון לשינוי זויות ההליכה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל