נעליים בהתאמה אישית לסדים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/11/2017 | 19:43 | מאת: אלינור

הבן שלי משתמש בסדים עקב בעיה נורולוגית, הוא בן 15 אני מחפשת נעליים בהתאמה אישית שלא יהיו גדולות בשתיים-שלוש מידות, שהנראות שלהם תתאים לילד ושלא ירגיש חריג, לאחרונה נתקלתי בנעליי TRIPLETS נעליים ייעודיות לסדים. רציתי לדעת אם יצא לך לראות אותם ומה ההתרשמות שלך מהם. תודה

אלינור שלום- אנו צריכים לחלק את הילדים שמשתמשים בסדים לשתי קבוצות א-הולכים עם סדים ב-לא הולכים עצמאית אבל עם סדים. שאני נחשפתי לנעלי טריפלטס נדהמתי לגלות שכזה דבר מדהים לא ניתן בסל הבריאות - הנעל עונה על כל הצרכים של ילדי הסד שהולכים עצמאית, ניתן לשנות את זויות הרוקר בנעל +תמיכה נכונה וכמוכן בעבור הילדים שלא הולכים עצמאית הנעל מאוד נוחה כי יש קופסת אצבעות גבוה וכך הם לא נפצעים וקל לנעול להם את הנעליים. בעיניי נעל מעולה לבנך. אניאישית העברתי את חוות דעתי למכון לואיס(הגורם האחראי) בתקווה שיבינו את כמה הנעל הזאת היא נעל להמון בעיות הן נורולוגית הכמוכן סכרתית .

03/12/2017 | 18:51 | מאת: נעליים בהתאמה אישית לסדים

תודה רבה ניר מעריכה את תשובתך.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל