כאבים באצבעות סיבות אפשריות?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/10/2017 | 21:55 | מאת: דוד

אין לי כף רגל רחבה מהממוצע אך כאשר אני הולך עם נעליים אני מרגיש לחץ חזק על האצבעות שמעקם אותן הצידה ומעוות ומכאיב. רק כאשר אני הולך בכפכפים רחבים ביותר אין תחושה של לחץ באצבעות. לא הצלחתי למצוא נעליים שרחובות מספיק כמו כפכפים ושלא יגרמו לכאבים. אילו סיבות יכולות לגרום לאצבעות להיות כל כך רגישות לכל לחץ קטן מהנעל? האם זו אינדיקציה לסוכרת? אציין שאין לי יבלות או פצעים רק עיוות של האצבעות הצידה שנגרם מלחץ הנעל על האצבעות.

רגישות בכף באצבעות כף רגל ועיוות אצבעות בדרך כלל הינו מגנטיקה לפעמיים בעיות בפרקים ולעיתים מהליכה בנעליים לא טובות ונכונות. מזמין אותך אלינו למכון לבדיקת מעבדת הליכה שתראה לנו מה הבעיה המדוייקת ולאחר מכן נדע איך להקל . אולי צריך לבנות נעל מתאימה לרוחב רגל. 0509705544 0722111560 03-6565290 ספורטופד המרכז לאורתופדיה מתקדמת

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל