פיזיותרפיסט מנוסה בכף רגל וקרסול

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

28/03/2017 | 16:22 | מאת: רועי

לניר שלום רב, אני נעזר במדרסים וזה מקל עליי חלקית. מנסה להימנע מניתוח. אפשר בבקשה להתייעץ איתך מי הפיזיותרפיסט/ית הכי מנוסה ומקצועי בכף רגל וקרסול שאתה ממליץ?

אינני יודע מהיכן אתה כך שקשה לי להמליץ וגם שאני ממליץ אין זה אומר שאין עוד טובים. בצפון-צפת כרמיאל מראר טבריה -ממליץ בחום על ראיד ושאדי מפיזיוקליניק(הנסיון איתם נמשך שנים כאני עברתי אצלהם שיקום כתף ונחשפתי למקצוענות) באיזור העמק -מרכז - גיא תדמור מקצוען ברמות במרכז לרפואת ספורט. יש את עידו דנה-רובי טולדו-תומר בסן . אני טוען שפיזיוטרפיסט טוב זה מי שיש לו כימיה עם מטופליו .

28/03/2017 | 17:14 | מאת: רועי

תודה על התשובה המהירה. אני גם מסכים שקשר טוב עם מטופל חשוב מאוד. אך, כיום יש פיזיותרפיסטים שגם בתחום האורטופדי יש להם תתי התמחויות: כמו לבעיות קומפלקס צוואר/פנים,כתף,עמוד"ש וכו'. וקיוויתי למצוא בכף הרגל. אני מאזור השרון-מרכז. שמעתי מהאזור על אדם בדיר/סאם ח'מיס/עירית סמילנסקי.

בשרון הפיזיוטרפיסט הכי הכי זה גיא תדמור (פציעות ספורט ושיקום) ועירית סמילנקי גם כן טובה - לגבי אחרים אני לא מכיר אז אין לי את היכולת לענות ולא הוגן שאענה על מי שאיני מכיר.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל