מדרסי ויסקופד - שאלה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/03/2017 | 00:42 | מאת: א

שלום, אורטופד המליץ לי על מדרסי ויסקופד של באוורפיינד, אך ראיתי שיש להם מדרסי ויסקופד ומדרסי ויסקופד s. מה ההבדל ביניהם? תודה

לפי הפניית האורתופד הינך סובל מדורבן. מדרסי ויסקופד הם חומר סיליקוני (רופאי כף רגל לא מצאו במוצר זה שום יעילות ) ולכן אין הבדל בין הסוגים . חברת סיראם יבואנית המוצר מפעילה צי של אנשי שיווק ולכן זה מה שהרופא רשם. אתה גם יכול להשתמש במוצר של חברות אחרות עם אותה יעילות.

08/03/2017 | 10:14 | מאת: א

היי ניר, תודה על התגובה המהירה. הבעיה היא לא דורבן אלא כף רגל שטוחה וכאבים לאורך הגפה והגב התחתון. לכן מדובר במדרס השלם ולא לחלק האחורי לעקב. פה יש הבדל בין ויסקופד לויסקופד s? הרופא המליץ על המוצר אחרי שקניתי מדרס מותאם אישית ב1800 שקל שרק עשה לי רע והטכנאי שהכין לא הצליח להתאים אותו גם אחרי כמה תיקונים

אין הבדל בין ויסקופדים למניהם -אני ממליץ בכל זאת לעשות מדרס SFX בהתאמה אישית 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל