מפרק הבוהןHALLOX RIJDUS

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/01/2017 | 09:27 | מאת: איתיה

שלום אני ספורטאי בן 58. לפני מספר שנים הבנתי שיש לי בעיה במפרק הבוהן. הוא לא מתפקד. האם אחרי כמה שנים עלול אף להחמיר? אני עושה תרגילי לאונצ' שדי קשים לי. נכון לתת רק לכאב להגביל אותי ? בעצם אינני יכול לבצע כראוי אלא אני ליד התרגיל. יש לי מדרס. אך רק בשימוש בריצה והליכה מהירה תודה

הלואס ריגידוס =נעילת מפרק ראשון הפיתרון הוא מדרס עם מורטון אקסטינשיין(חומר קשיח מתחילת המפרק עד סוף האצבע{פלנגה)) -ניתן לראות תמונה באתר שלי WWW.SPORTOPED.COM להמשך יעוץ 0509705544

28/01/2017 | 21:04 | מאת: איתיה

שלום, ציינתי שיש לי מדרס לריצה. עלה כ2000 ש"ח ! לא נראת לי הוצאה נוספת. אני משתדל לתת לנעלי הריצה להתאוורר . לכן לא מצאתי בתשובה מענה הולם.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל