מכיוון ששאלתי עברה לעמוד קודם, אני
דיון מתוך פורום סוכרת
מזכירה כי בקשת, ד"ר קנטור, עוד אינפורמציה והוספתי אותה במקום של השאלה, בעמוד הקודם. אני עדיין מאד מאד מחכה לתשובתך.
שלום לך, מהתוצאות שהצגת (ללא מידע על הפעילות הלבלבית האנדוגנית= C-PEPTIDE, נראה שהלבלב שלך מגיב בצורה ערה למתן גלוקוז, תגובה הנמשכת לאורך ציר הזמן. הרמות של האינסולין הפרירפי (האינסולין ששוחרר מהלבלב לאחר שעבר את "מסנני" הכבד שהפחיתו חלק מרמתו המקורית), אינן חוזרות לרמות הבסיס אחר שעתיים אלא נשארות גבוהות לאחר מכן, וכתוצאה יש ירידה תגובתית של רמות הגלוקוז לאחר שעתיים וחצי- שלוש. הבדיקות שעשית לאחרונה מראות על שיפור יחסי בהשוואה למה שהיה לפני שנתים. כל היתר - פני ליעוץ למומחה בשטח הנידון. בברכה
רופאה, (ומתעסקת בתחומי מדע שאינם נוגעים לזאת) איני מבינה את המשמעות של דבריך. האם זאת היא היפוגליקמיה ריאקטיבית, אי סיבולת לסוכר? האם זה משהו אחר? האם יש צורך לאזן זאת? האם הבעיתיות היא בתפקוד הלבלב או בתנגודת לאינסולין, כזו שיכולה להקדים סכרת? אם הבעיתיות היא בתיפקוד הלבלב, מה יכולה להיות הסיבה לכך, ומה הפיתרון? האם תחושות רעות באות מתנודות ברמות הסוכר הגדולות או מרמות האינסולין הגבוהות? האם יש צורך ללכת לרופא בנושא סוכרת, או שיש להמשיך באותה דיאטה ולחיות עם זה? מה המשמעות של בדיקת C-PEPTIDE . האם יש רופא שמתעסק בשני הנושאים,: בעיות מסוג זה והריון באיזור הצפון, על מנת לקבל תשובה לשאלות שלא ענית? תודה רבה.