תפוחי אדמה

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/03/2003 | 10:48 | מאת: דרור

מישהו מוכן להזכיר לי איזה מרכיב בתפוחי האדמה הופך לסוכר בדם? אני נמנע לגמרי מתפוחי אדמה, ואולי אני עושה בכלל טעות בכך.

12/03/2003 | 12:27 | מאת: דרור

דרור, לגבי ת"א ראה האתר שלי, אבל אתה נוהג חכם. בדוק עצמך עם מכשיר המדידה לרמת סוכר ותוכל לבד לראות האם אתה גם צודק. בתפוחי האדמה החלק ה"רע" הם העמילנים שמתפרקים בגוף במהירות גדולה מאוד. אתה יכול להבדיל בין תפוחי אדמה אפואיים שהם "רצח" לבין פירה שהוא עדיף וצ'יפס טוב יותר בגלל השומנים שלהם http://www.tcb.ac.il/Extra/type1file תגיע לדף האינדקס הגליקמי כל טוב,

12/03/2003 | 12:29 | מאת: לזר

סליחה, כנראה רשמתי שימך במקום שמי

12/03/2003 | 19:05 | מאת: ניצן

אני בת 13 לפני חודשיים גילו שיש לי סוכרת נעורים! מאז אני פוחדת לאכול מה לעשות?

מנהל פורום סוכרת