אולי ? ! תרופה לסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/12/2002 | 00:36 | מאת: טוב טוב הגמד

שלום לכולם. אני סכרתי סוג 2, כרגע אני משתתף בניסוי של תרופה חדשה, טבעית על בסיס צמחים, הכוללת דיאטה לא חריפה, הדגש הוא על דיאטה שאינה חריפה. ערכי הסוכר ירדו תוך 10 ימים מ- 365 ל- 132 בבוקר לפני ארוחת בוקר. הטיפול אמור להמשך כ- 3 עד 5 חודשים, הכוונה היא להפסיק טיפול תרופתי הכולל אינסולין, אומנם לא הרבה, 32 יח' ביום רק בבוקר מיקס 30/70, כולל כדורים - "פראנדז" ו"אבנדיה". ביום השלישי לטיפול הורידו לי את כדור ה"פרנדאז" וביום החמישי את ה"אבנדיה", ביום השמיני הורידו מינון של אינסולין ל- 26 יח' ואני בודק את עצמי לפחות 4 פעמים ביום, ממוצע הסוכר בבדיקה ליום הוא 121 כך שהעתיד נראה די ורוד, אך מוקדם עדיין לצאת במחולות. אשתדל לדווח לכם בהמשך.............................. אנא אחלו לי הצלחה !!!

לקריאה נוספת והעמקה
03/12/2002 | 01:00 | מאת: מאיר פרומקין

טוב טוב, אם כל הבעייה זה איחולים - קיבלת מלא החופן. זהו. ותדווח. עיניך הרואות כמה זה פשוט. מאיר

03/12/2002 | 10:00 | מאת: לזר

טוב, טוב, אבל, ממני אליך: כעת גופך משנה כיוון מבחינת התזונה. רואים תגובה חיובית מבחינת רמות הסוכר, אבל כעבור זמן (כך אני סבור) גופך יקבל מימדים קטנים יותר וכתוצאה גם כמות האינסולין הנדרשת לתחזוקתו תיפחת פרופורציונלית. אין שום פלא בגישתך. הקושי יהיה כאשר תראה שהדיאטה ה"לא חריפה" כהגדרתך, תיתן אותותיה על מאזן המטבולי שלך וצפה לכל דבר אפשרי. רוצה לומר, עליך להיות בצמוד לרופא אנדוקרינולוג שמבין לא רק את הסוכרת, כי גם סביבה. אני לא יודע מדוע קבלת אינסולין אם אתה טייפ 2 ומה בדיוק עשה לך 365 עם כל הסוללה של תרופות ואינסולין. כל טוב

04/12/2002 | 10:57 | מאת: מלי

לזר שלום אני מתפלאה שאדם כמוך שאני מאד מעריכה (גם נעזרתי מאד באתר שלך, הוא מעולה ומחכים) לא יודע שגם סוכרתיים סוג 2 מטופלים באינסולין, ולפעמים הבעיות שלהם קשות אף יותר מסוג 1, בעלי הוא מסוג זה, הסוכרת שלו קשה מאד לאיזון, עם תזונה נכונה ואינסולין משך שנים לא הצליחו לאזנו. כולל טיפול אצל מומחי סוכרת מוכרים. ולך טוב טוב הגמד, האם אפשר לדעת איזה סוג ניסוי אתה עובר? ובהצלחה לך.

מנהל פורום סוכרת