שאלה ללזר- לגבי דובדבנים

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/11/2002 | 17:07 | מאת: נטע

ראיתי באתר שלך שדובדבנים בעלי GI נמוך. לפי זה שכתבת 'גרמנים' ליד, עלתה בי התקווה שאולי אילו דובדבנים שאפשר להשיג כל השנה, ולא רק ב 2 חודשי עונתם. לכן שאלתי- היכן ניתן להשיג דובדבנים כל השנה, נניח בתקופה הזו? כי אני מאד אוהבת את הטעם שלהם ואם ה GI נמוך, אז אוכל להנות מהם יותר בתודה מראש נטע

03/11/2002 | 08:17 | מאת: לזר

שלום נטע, רשמת "גרמניים", משום שהמחקר נערך לגביהם - זה הכל. אני סבור שגם הדובדבנים שלנו לא נופלים מבחינת ה-GI שלהם, אבל הטעם שונה. לדובדבן האירופאי יש טעם משובח יותר. אין לי מושג היכו אפשר להשיג דובדבנים פרט לתקופת הפריחה שלהם בארץ, מצטער. זה באמת הפרי הטוב ביותר עלינו הסוכרתיים, אבל, זה מה יש. חבל. אין דבר, אם תרצי, אפשר להשתמש יותר באשכוליות. כמובן זה לא אותו הדבר בכלל, אבל בוקר טוב

מנהל פורום סוכרת