גואר-גם

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/09/2002 | 21:49 | מאת: יגאל

שלום חברים אם למי מכם יש ניסיון בשימוש יומי בגואר- גם, אודה לו מאד אם יחכים אותי איך מתגברים על הטעם התפל. ניסיתי לערבב עם נוזלים שונים אך הטעם פשוט מגעיל אז לפני שאני משליך את המוצר לפח אשמח ללמוד מניסיונכם אם יש כזה. יגאל

04/09/2002 | 22:08 | מאת: לזר

יגאל, יש לי 100 גרם גואר-גום עבורך, כי ד"ר קנטר לא נתן לי להשתמש בו. אם אתה טייפ 2 על תזרוק אותו. תשתמש בו כדי להשביח טעמו של מרק וכתוסף למזונות נוזליים אחרים. על תחכה הרבה זמן לאחר שאתה מוסיף אותו למזון, כי הוא מסמיך מהר ועושה ג'ל. ד"ר קנטר טוען (גם בספרו) שאתה זקוק למנה של 10 גרם בכל ארוחה כדי לחוש ביכולתו ולקבל שיפור עד 30% ברמת הסוכר שעתיים אחרי הארוחה. האם הגואר-גום עשה לך טוב לרמת הסוכר? אם כן, הפעל דימיונך כדי לצרף אותו למזון שלך, כך לא תרגיש בטעמו הטפל. אני לא זורק את שלי, כי "מה שלא מזיק תחזיק". שנה טובה

05/09/2002 | 09:11 | מאת: יגאל

תודה לזר עבור הצעתך הנדיבה ,כמו שהבינות מהודעתי, גם לי יש "מלאי" שהבאתי מאר"הב אך לאור טעמו התפל כנראה שרמת הסוכר שלי לא תזכה להנחתה כתוצאה מהשימוש בו,באשר לשימושים האחרים, אשתמש בהצעתך, ברצוני לציין שראיתי באר"הב את החומר בצורת גלולות , כנראה שזו דרך יותר מעשית לניצול הגואר-גם, גם אם זה מצריך כמות גדולה של גלולות. שנה -טובה לך לכל חברי הפורום ומנהליו. יגאל

מנהל פורום סוכרת