תשובה ל-AMIT יש מכשיר חדש מהפכני

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/08/2002 | 19:39 | מאת: יובל

לידיעת כולם, (כולל עמית),ובעיקר לכאלו שסובלים מכאבים (כמוני), הגיע לארץ מכשיר חדש , המכשיר משכך כאבים בצורה מדהימה, ראיתי את המכשיר אצל ד"ר יוסי כהן במרפאת סכרת מכבי בראשון.המכשיר מגיע עם גרב לרגל והוא נח להפעלה. בבירור שערכתי ניתן להשיג את המכשיר בחברת בפקס בהרצליה פיתוח. מקווה שעזרתי יובל

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2002 | 00:21 | מאת: לזר

שלום יובל, אם מסירים את הגרב יש שוב כאבים, או, המכשיר גם פותר בעיה מסוימת? יתכן שמטרתו רק להוריד סף כאב עד אשר פותרים את הבעיה בדרך אחרת? קשה להבין אותך ואת עמית באופן ברור. המשכך שדברת בונה אצלי אשלייה בדומה לפעולתו של המורפיום. הסבר בבקשה.

05/08/2002 | 00:38 | מאת: מאיר פרומקין

ולכתוב על המכשיר באתר "מ-טוק" לידיעת הסוכרתיים שגרב פלאית זאת עשוייה לסייע בכאבי הרגליים. ובפרט אם יש נסיון חיובי ממקור ראשון. אולי טלפון או קשר מבוסס יותר אל הספק? מאיר

05/08/2002 | 18:39 | מאת: יובל

שלום שוב, כפי שהסברתי על המכשיר שמעתי לראשונה וראיתי אצל ד"ר כהן בקופ"ח מכבי בראשון. בבירור שערכתי עם קרוב משפחה שנמצא בארה"ב הוא מסר לי כי אכן קיים כזה מכשיר שנקרא micro-z ומיוצר ע"י חברת prizem בארה"ב. באתר הבית שלהם מוצג המכשיר בליווי מאמרים,כתבות וחוו"ד מומחים. לשאלתי אליהם ענו לי כי בישראל חברה בשם בפקס בהרצליה היא היבואנית למכשיר. מס' הטלפון שלהם: 9586211-09. לצערי אין לי יותר פרטים אודות המוצר פרט לכתוב שם. מקווה שעזרתי.

מנהל פורום סוכרת