chana-dal - "הוראות הפעלה " - ללזר

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/07/2002 | 00:39 | מאת: גיל

היי לזר - לשאלתך מהעמוד הקודם ( הברזתי אתמול ולא נכנסתי ) אני סוכרתי סוג 2 . לגבי הצ'אנה דל - קראתי בעיון את המתכונים , וניסיתי פעמיים !!...... לצערי יצא משהו שלא תואם ל "טעים כמו חומוס ויותר " (אפילו את הגראם מסאלה השגתי ) ואגב שלא ייצא רושם של אנין טעם -- בטיולי בהודו חגגתי על אוכל הודי . לכן שאלתי האם פה מישהו מכין בכוחות עצמו ( לא הקנוי ) ..... ואם לא אמשיך להתנסות בעניין הקולינרי . אגב קבלת את הפקס ???

19/07/2002 | 17:00 | מאת: לזר

היי גיל, אם שלחת לי אקבל את הפקס ביום א'. תודה מראש. תמשיך לנסות. מקווה שגם זה טעים לך. אחרת, כמובן אין סיבה טובה מזה. אפילו האינדקס לא ישכנע אותך וגם לא ואותי, אבל זה מאוד מעניין. שבת שלום

21/07/2002 | 14:08 | מאת: לזר

שלום גיל, הפקס ישנו. הוא התעקב, משום שלא ציינת את הנמעון (שמי), כך שהמרכזנית עבדה קשה ואני מניח שהיא היגיעה עד לקיבוץ שלך. תודה לך מקרב לב. נסגר העיניין. לזר (שם אמיתי)

מנהל פורום סוכרת