גואר - גם

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/05/2002 | 19:30 | מאת: תירץ

שלום, אני מעונינת לנסות "לאכול" גואר גם. כיצד - היכן משיגים אותו, ובאיזו צורה הוא מופיע (כדורים אבקה)? תודה תירץ

לקריאה נוספת והעמקה
09/05/2002 | 19:46 | מאת: לזר

שלום תירץ, יש לי את החומר. השגתי בבאר-שבע בחנות טבע. זול מאוד. הוא אבקה לבנבנה ללא טעם. את סוכרתית סוג 2 וזה יהיה לך טוב. אם תרצי, רק תגידי. אמסור לך את הטלפון, אבל עדיף שתקני מהחנות כאשר את בדרך לאילת. אין צורך לנסוע במיוחד לבאר-שבע. אם תשיגי ממקור אחר, רק דעי שאת זקוקה לכמות של 5 עד 10 גרם לארוחה שלגביה את רוצה להוריד את התגובה הגליקמית. חשוב לציין שצריך לשתות לפחות 2 כוסות מים עם הכמות הזו של גואר-גום. כל טוב

10/05/2002 | 00:04 | מאת: תירץ

ללזר שלום, תודה. הבן שלי והאיש שלי עוברים לעיתים בבאר שבע, אז אם תוכל לתת לי שם, כתובת ואולי מספר טלפון אשלח אותם. עכשיו עוד שאלות, איך אוכלים את האבקה? אפשר לערבב בנוזל. במעדן חלב? האם יש חשש מהיפו בעקבות השימוש בגואר גם? ושוב תודה תרצה

11/06/2010 | 08:06 | מאת: רוני

השגתי בבאר-שבע בחנות טבע. זול מאוד. הוא אבקה לבנבנה ללא טעם? איפה ניתן לקנות כתובת טלפון בבקשה.

10/05/2002 | 00:51 | מאת: גיל

הייי ללזר ותירץ כנראה שפספסתי את המיידע על הגואר - גם .....לא מופיע גם בפונקציית חיפוש . אנא עדכנו אותי במה מדובר כי החלטתי לנסות לתקוף העניין דרך המדד הגלקימי . אולי אצליח להשיג את החומר בחנות שהשגתי את הצ'אנה דאל

10/05/2002 | 10:04 | מאת: לזר

היי גיל, גואר גום איננו מזון, אלה בחזקת תוסף, שמפחית את השיא אחרי ארוחה פחמימתית. "התגלית" שלי לגביו היא מספרו של ד"ר קנטר האחרון. חפש בפורום תחת גואר גום או Guar Gum. כל טוב

14/05/2002 | 20:56 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, גואר גום משפר את תגובת האינסולין והסוכר לארוחה. הבעייה היא שדרושים מינונים שבים 5 ל10 גרם עם האוכל אל מנת לקבל השפעה. לצערי אין כרגע בארץ תכשיר במינונים אלו. את ה"גוארם" הפסיקו לייבא. קיימים כל מיני תכשירים וקפסולות המכילים כמויות זעירות של בין 100 ל250 מ"ג כך שצריך לקחת בים 20-50 קפסולות לכל ארוחה ... להבנה נוספת והרחכת הידע - ראי את הפרק על הסיבין התזונתיים בספר החדש:"סוכרת - לחיות עם להרגיש בלי. הכל מוסבר שם בפרוטרוט...

מנהל פורום סוכרת