אשמח לעזרה
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום לכולם, אני עובדת על מיזם אפיה חדש של אפיה ביתית ללא סוכר, על מנת לכוון את עצמי, אודה מאוד לכל אחד שיעזור לי ויענה על השאלות הבאות 1. האם את/ה עוקב/ת אחר הצריכה היומית של תחליפי הסוכר הבאים: מלטיטול: כן/לא סורביטול: כן/לא סכרין: כן/לא אסולפם :Kכן/לא אחר ? ______ 2. האם תהיה מוכן לקנות מוצרים באפיה ביתית המכילים תחליפי סוכר ? כן/לא 3. האם תעדיף עוגה המכילה פרוקטוז על פני מנת פרוקטוז אחרת (כגון פרי) ? כן/לא 4. האם תהיה מוכן לקנות מוצרים באפיה ביתיים המכילים פרוקטוז ? כן/לא 5. האם תעדיף עוגה המכילה גלוקוז על פני מנת גלוקוז אחרת ? כן/לא 6. האם תהיה מוכן לקנות מוצרים באפיה ביתיים המכילים גלוקוז ? כן/לא אני מבטיחה לא לעשות שום שימוש בתשובות מלבד להסיק מסקנה לעצמי מהם תחליפי הסוכר המועדפים בתודה מראש ! לורה
שלום לורה אין לי מוסג לאיזו מטרה את צריכה את המידע הזה אבל למען החולים אני מוכן לענות.אני אוכל לעיתים רחוקות מאד אוכל תעשיתי.אני אופה בעצמי לחמניות מקמח מלא חצי כף סוכר חצי כף מלח שקית שמרים ושקית אבקת אפיה.לכל 1 קילו קמח לעוגה 10שקיות סוקרזית על כל 1 קילו קמח כמובן מלא.
תודה ז'ק על התשובה! כאמור המטרה שלי זה לנסות להבין אם חולי סוכרת באופן כללי יסכימו לקנות מוצרים באפיה ביתית (לא תעשייתי!!) ואיזה סוג של סוכר או תחליפי סוכר מועדפים וכל זאת על מנת לפתח את עיסוק האפייה הביתית שלי. אני מתרכזת בעיקר בעוגות, עוגיות ומאפים. אז שוב תודה על התשובה, ואני מקווה שכוונת השאלות שלי ברורה יותר עכשיו.