תרופה לאיזון והרזיה
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום רב, שמעתי בשבוע שעבר בחצי אוזן תוכנית רדיו בה פרופ' רז העלה קיומה של תרופה לסוכרתים העוזרת להוריד משקל תוך שיפור איזון הסוכר. יש לי סכרת נעורים מזה 33 שנה, משקלי 88 ק"ג על 1.75 מטר. ואיני מצליח להוריד משקל. העליה במשקל מהפרת את איזון הסוכר. האם שמעת על טיפול זה ואם כן, איך ניתן לקבלו? שאלה נוספת: האם לנטוס או אינסולין אחר גורם לעליה במשקל? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום לך מספר תרופות חדשדות המשפעלות את מערכת האינקרטין מביאות עם הזמןלירידה יחסית במשקל בהשוואה למטופלים בממריצי לבלב או באינסולין. אינסולין תורם לעליה במשקל בתקופה הראשונה- אח"כ עיקר התרומה באה מהאוכל,,קדימה אוכל?
האוכל הוא גורם מספר אחד לעליה במשקל, האם נעזרת בדיאטנית? לנטוס לא השפיע אצלי על המשקל , יצא לי להכיר מטופלים נוספים שאמרו שעלו אולי 300 ג'