Stevia או Agave טובים לחולי סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/02/2010 | 12:10 | מאת: נמרוד

שמעתי ששני הסירופים המופקים מהצמחים הנ"ל עם ערך גליקמי נמוך, אבל באינטרנט קראתי שהם גורמים לעלייה בכולסטרול וטריגליצרידים. האם אתה ממליץ להשתמש בהם כתחליף לסוכר או כימיקלים להמתקת המזון?? תודה על תשובתך.

16/02/2010 | 18:49 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלםו לך סטיביה ואגבה נדונו באתר בעבר. הפעל את מנגנון "חיפוש בפורום זה" לגבי שני מוצרים אלו

מנהל פורום סוכרת