חלב נאקות

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/09/2009 | 17:25 | מאת: אריה

שלום לאחרונה התחלתי לנסות להשתמש בחלב נאקות לאחר ששמעיתי שהדבר עוזר מאד לסכרתיים משום שבחלב יש "חומר תחליף לאינסולין" אני מוכרח לציין שבדרך כלל אני לא אדם שמאמין ברפואה משלימה / טבעית... אבל אני ממליץ בחום לבריאות! אריה

08/09/2009 | 01:36 | מאת: טום קרוז - לא רופא

נראה לי שטות מוחלטת שבחלב נאקות יש חומר שהוא תחליף לאינסולין. האם זאת פרסומת לחלב נאקות....נראה לי שכן

11/09/2009 | 09:09 | מאת: דליה

במזון על פורמולה 300 יש חומר המחדש את פעילות הלבלב וגורם לאיזון הסוכר בגוף לעיונכם http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=6947

15/09/2009 | 20:25 | מאת: אחד שמבין

טום קרוז ידידי היקר לידיעתך מחקרים רבים אשר בוצעו הן בארץ והן בארצות הברית ומדינות ערב הראו כי חלב הנאקות מכיל חלבון דמוי אינסולין אשר אינו מתפרק בחומציות הקיבה (בניגוד לאינסולין אשר מתפרק בקיבה ולכן ניתן לקבלו רק בזריקה), חלבון זה נספג למחזור הדם דרך המעי ופעולתו דומה מאוד לזה של אינסולין והוא גורם לירידה משמעותית ברמות הסוכר ועלול אף לגרום למצב של היפוגליקמיה, במחקרים אשר בוצעו על חולדות וארנבות חולות בסוכרת נמצא כי כאשר הן שתו חלב נאקות רמת הסוכר בדם נשמרה במצב נורמלי ומאוזנת. כך שאין מדובר בפרסומת לחלב נאקות אלא בעובדות מדעיות. חשוב מאוד לצין כי היום חלב הנאקות אינו מוכר על ידי משרד הבריאות ואינו כשר אך נצרך במדינות רבות בעולם

מנהל פורום סוכרת