דר', עניין הבצל שהשבת כאן
דיון מתוך פורום סוכרת
http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-18,m-Doctors,a-Forums.html#220362_220282 קצת הסתבך. 1. יש לי בבית באיזשהו מקום את ספרך שצוטט, לא מוצא אותו אבל זה לא העניין. 2. השאלה התחילה מכך שאני רוצה לעשות מרק בצל צרפתי עם הרבה בצל ולא הכרתי כלל את עניין ההשפעה של הבצל, לטובה(לפי מה שהבנתי מההסבר שלך) 3. חבר אמר לי לא לאכל הרבה בצל בגלל שבבצל הרבה סוכר לטענתו. ובינתיים בא ההסבר שלך.
בתאבון, מרק בצל צרפתי הוא מעדן מומלץ